06 53236403 info@agnesbos.nl

HOI, IK BENĀ AGNES BOS

 

Vrouw van Christian, mama van mirthe en een fotograaf voor studio en locatiefotografie uit Emmen

Agnes Bos Fotografie

Ik ben Agnes Bos de fotograaf, aangenaam!

Fotograferen vind ik het allerleukste om te doen. Of het nu pure portretten, een fotoreportage van je gezin in mijn studio of van je familie op een mooie locatie, een reportage voor je website of bedrijf of heerlijk tussen de kinderen op een school, KDV of peuterspeelzaal, ik word er ontzettend blij van.

Ik hou van mensen fotograferen, zowel in mijn studio als op locatie. Het is altijd weer genieten tijdens een fotosessie omdat ik ontzettend veel nieuwe mensen leer kennen op deze manier maar ook als ik naderhand achter mijn iMac zit en de foto’s aan het editen en selecteren ben en voorzie van de correcties die ze nodig hebben naar mijn smaak.

Ik zeg het vaak, het wordt door veel mensen onderschat hoe waardevol foto’s zijn. Of het nu van je kleine pasgeboren baby is die veel te snel groot wordt of van de mooie, gezellige momenten met je familie op een mooie plek. Er komt altijd een moment waarop je de foto’s terug kijkt en het moment weer voelt en herbeleeft en ineens ziet dat soms (helaas) dingen veranderd zijn. Kleine baby’s worden groot wat ook prachtig is om te ervaren en mensen worden ouder of zijn niet meer bij ons, ook dat hoort helaas bij het leven….

Ik fotografeer op locatie, een mooie plek in de natuur, bij jullie thuis of in mijn studio. Het ligt een beetje aan jullie wensen en de hoeveelheid personen wat er mogelijk is. Neem gerust contact met me op om deze te bespreken. Hopelijk gaan we elkaar zien!

Ik hou van mensen fotograferen, zowel in mijn studio als op locatie. Portretten vind ik super tof om te maken maar lekker spontane en ongedwongen fotoreportages van gezinnen en families op een mooie buitenlocatie maken me ook erg blij. En ook op scholen, peuterspeelzalen en KDV’s fotografeer ik met heel veel plezier.

Liefs Agnes

 

Bekijk mijn laatste werk

Heb je vragen? Stel ze gerust!